Florenx Kullani, sipërmarrësi filantrop nga Londra, pjesë e “Shën Terezës” së Sokol Gugës

June 30, 2024

Florenx Kullani është një figurë e shquar në fushën e ndërtimit në Londër, i njohur për aftësitë, përkushtimin dhe bujarinë e tij të jashtëzakonshme.
Historia e Florenx-it është një histori suksesi, ambicjeje, integritetit dhe një dëshirë të vërtetë për ta bërë botën një vend më të mirë për ata që e rrethojnë.
Ai është i lumtur që është zgjedhur të jetë pjesë e “Shën Terezë” duke u bërë shembull për biznesmenë të tjerë. I vetmi shqiptar nga Londra ai, dëshiron që edicionet e tjera të bëhen pjesë shumë shqiptarë që kanë mundësi.

“Duhet të hapim zemrat dhe të bëjmë mirë, nuk ka rëndësi sa pasuri ke por sa zemër të madhe ke. Nëse e dëshiron diçka, arrihet”: thotë ai mes të tjerash. Biznesmenët e “Shën Terezës” do takohen edhe me kryetarin e bashkisë, Tiranë, mes tyre edhe Florenxi. Në 3 korrik Florenxi ngjitet në skenën e “Shën Terezës” për t’u vlerësuar për veprën e tij të mirë për mbështetjen e madhe që ka bërë ndaj më pak të mundurve në Shqipëri e jo vetëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

“Gjenocid pa ndëshkim”/ Studiuesi që dokumentoi rrëfime dhe intervista nga krimet greke ndaj çamëve, Hyqmet Zane: Janë përdhunuar gra, fëmijë të masakruar

Next Story

Dëgjojeni ” Malli për nanën” projekti më i ri nga Manuel Ukaj

Latest from Lajme

Go toTop