Asip Demiri: Feta Alimi pjesë e shërbimeve sekrete anti shqiptare

June 26, 2024

𝐧𝐠𝐚 𝐀𝐬𝐢𝐩 𝐃𝐞𝐦𝐢𝐫𝐢
(koment ndaj postimit të Ekuran Shehut)

Kurse neve disa që këtë situatë, por situata dhe ngjarje të tjera rreth kauzës Kombëtare I përcjellim më një përkushtim të jashtëzakonshëm deri edhe në Australi dhe nga Australia Të themi nga thellësia e zemrës
Faleminderit për këtë postim
Të lumtë dora dhe
Të lumtë mëndja…!!!

Kjo situatë jo pak e komplikuar e pse jo edhe e Sofistikuar është një Dizajnim dhe produk I Shërbimeve sekrete të Inteligjencës Anti Shqiptare

Ky rast duhet përdorur dhe shfrytëzuar si një shembull Klasik punës së tyre në hapësirën Shqiptare…!!!

Unë kam biseduar me z Feta Alimin kohëve të fundit, dhe I kam diskutuar këto polemika
Megjithëse biseda jonë duhet të mbetet ashtu sikurse edhe ishte
Që ishte private..!@
Unë jam I gatshëm të ndajë kaqë me ju dhe opinionin publik
Që z Alimi nuk e mohon dorën shërbimeve sekrete në këtë skandal..!!

Pa dashur t’i komplikojë shumë ngjarjet në këtë situatë
Një gjë është absolutisht e vërtetë që Shërbimet e Trekëndëshit vëllezror Orthodoks Athinë Moskë dhe Beograd
Bëjnë çfarë të duan dhe kur të Duan me lidershiipin Shqiptarë, me disa përjashtime shumë të vogla…..!!!

Po a duhet ta harrojmë faktin për shkatërrimin e Partisë për Prosperitet Demokratikë..!!??

Po Partinë Demokratike Shqiptare…!!!????
E pastaj Retorikat pa fund të “DUIT”
“Bashkimit Demokratikë për Shkatërrim ”

E tash e bënë të njëjtën gjë edhe me Aleancën për Shqiptarët
Pasi ky subjekt politik ishte më I qëndrueshme në RMV
Njëherë morën vendimin për Vrasjen dhe eliminimin e Themeluesit të kësaj Partie në Doktor Ziadin Selën…!!!
Pasi aty dështuan
Tani kanë aktivizuar planin “B” të të njëjtit Program..!!

Në planin “B” gjetën bashkëpunim në z Arben Taravarin…!!
Gjë që mua më ka shokuar totalisht..!!
Dhe unë nuk shokohem kollaj
Sidomos në lojërat e pista të Politolës…!!!!
Por unë kisha krijuar një respekt të shëndoshë për z Taravarin
Megjithëse unë kisha të dhëna mëse Kredibile për aventurat e Arben Taravarit, unë për një kohë shumë të Gjatë refuzova t’i besoj në mënyrë Absolute dhe bindëse lojërave të pista të tijë..!!
Kurse sot më ç’do gjë është në Mejdan dhe fare e qartë..!!!!
Turp dhe Tradhëti e Pafalshme…!!!

Më në ë fund dua të hedhë dritë në dy politika tjera të Çështjes Shqiptare në RMV

Çështja e parë është
Situata me pozicionin Inferiorë dhe Skandaloz të Shqiptarëve
Ku jemi bërë Qesharak dhe gazi Botës duke kërkuar Respekt e të drejta Kombëtare e gjuhësore në shtëpinë tonë ku jemi I vetmi popull Autoktonë Superiorë…!!!!

Dhe këto kërkesa I bëjmë nga një subjekt icili është zhveshur lakuriq përpara mbarë Botës
Dhe nga mbarë bota, nuk posedon as pikën më të vogël çfarëdo qoftë identiteti
Qoftë Historik Nacional Etnikë apo Religjioz
Por neve si pala Autoktone dhe Superiore
Jemi ulur Këmbëkryq përballë tyre dhe kërkojmë Lëmoshë…!!!
Kjo gjendje është Skandaloze dhe përtej Skandalozes…!!!

Dhe polemika e dytë është
Sistemi zgjedhor që Dizajnim tjetër Anti Shqiptarë
Ku nga pala Sllave vetëm një subjekt politik sikurse VMRO
Mund ta ngjesh Parlamentin me rreth 50 Deputet
Kurse në pjesën Shqiptare të gjitha partitë tona vështirë e kanë të zgjedhin rreth gjysmën e vetëm një subjekti politik sikurse VMRO’ja
Kjo është duke ndodhur sepse
Sistemi zgjedhor në RMV është I ngjesh bukur në favor të palës Sllave..!!!!
Ku pjesën Shqiptare nevojiten gati 80 000
Votues për një Deputet
në Parlament
Kurse në rastin e palës Sllave shpesh herë mjaftojnë edhe rreth 5 000
Votues për një Deputet
Por ne Shqiptarët nuk I prekim këto tema asnjëherë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Ekuran Shehu për Feta Alimin

Next Story

“Gjenocid pa ndëshkim”/ Studiuesi që dokumentoi rrëfime dhe intervista nga krimet greke ndaj çamëve, Hyqmet Zane: Janë përdhunuar gra, fëmijë të masakruar

Latest from Lajme

Go toTop