Kaltrina Zekolli Shaqiri dhe Muhamet Ameti propozohen për Zëvendës ministra nga LD

June 19, 2024

Lëvizja Demokratike në kuadër të VLEN do të ketë edhe dy zëvendësministra.

Për zëvendësministre të Transportit dhe Lidhjeve është propozuar Kaltrina Zekolli Shaqiri, ndërsa për zëvendësministër të Brendshëm është propozuar Muhamet Ameti.

Por zyrtarisht organet partiake do vendosin këto ditë për propozimet finale.

LD në Qeverinë e re do jetë me Izet Mexhitin me postin e ministrit të Ekologjisë dhe njëherit edhe zvkryeministër i parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Dauti: VLEN nuk mund të thirret në votat e pastra shqiptare sepse ka edhe vota të VMRO-së

Next Story

Destani takohet me deputetin shqiptar të Hamburgut, pranon edhe një mirënjohje

Latest from Lajme

Go toTop