Dauti: VLEN nuk mund të thirret në votat e pastra shqiptare sepse ka edhe vota të VMRO-së

June 19, 2024

E ftuar në DailyClick, Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët tha se koalicioni VLEN nuk mund të thirret në votat e pastra shqiptare pasi sipas saj, brenda koalicionit ka edhe vota të komunitetit maqedonas dhe VMRO-SË.

“Këtu qëndron jonormaliteti sepse askush nuk mund të thirret në pastërti të votave sidomos ni koalicion si VLEN i cili brenda, në numrin e votave të veta ka vota të VMRO-së dhe komunitetit maqedonas”, tha Ilire Dauti.

https://www.facebook.com/TV21Videos/videos/1126590021938513/?ref=embed_video

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

‘Më dhunonte kur isha shtatzënë’, konkurrentja e ‘She’s on Top’ rrëfen tmerrin që përjetoi nga partneri

Next Story

Kaltrina Zekolli Shaqiri dhe Muhamet Ameti propozohen për Zëvendës ministra nga LD

Latest from Ballina

Go toTop