Ju prezantojmë Lil Grizzi, reperi në Angli që bën muzikë shqip

June 16, 2024

Në muzikë ai njihet si Lil Grizzi por emri i tij i vërtetë është Griseld Shehu. Talenti i tij ka vite që ka rënë në sy dhe deri tash ai ka 10 videoklipe dhe 3 projekte vetëm audio dhe 3 janë bashkëpunime me artistë të ndryshēm e të njohur në shoqërinë e tij. Reperi i cili jeton në Angli me origjinë është nga Kukësi e ka nisur si hobi muzikën tash 8 apo 9 vite më herët, por kjo nuk do të thotë që nuk mund të kthehet një ditë në profesion. Projekti më i ri muzikor që Lil Grizzi ka publikuar mban titullin “IDGF” në bashkëpunim me Tot-in i cili ka nisur të dëgjohet e të pritet mjaft mirë. Ai tregon se bashkëpunime me artistë të njohur edhe mund të ketë në të ardhmen ndërsa muzika e tij don të dëgjohet më shumë te shqiptarët po pse jo dhe në Angli

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

LinkedIn prezanton veçori të reja të fuqizuara nga AI

Next Story

E bukura Saranda Ademi kurorëzon lumturinë, ja e veçanta e dasmês së çiftit

Latest from Lifestyle

Go toTop