LinkedIn prezanton veçori të reja të fuqizuara nga AI

June 14, 2024

LinkedIn po nxjerr disa veçori të reja me Inteligjencë Artificiale (AI) që do të ndihmojë përdoruesit të kërkojnë punë.

Bëhet e ditur se këto veçori të fuqizuara nga AI përfshijnë një trajnues Jobseeker që mund të gjejë punën e duhur për përdoruesit nga një mesazh teksti, një mjet për të rishikuar CV-të dhe aplikacionet dhe një chatbot që mund të ndihmojë në mënyrë interaktive në krijimin e letrave motivuese.

Siç raportohet, këto veçori aktualisht po shpërndahen globalisht për përdoruesit Premium të platformës, shkruajnë mediat e huaja.

Aktualisht, janë të disponueshme vetëm në anglisht, por kompania tha se në të ardhmen do të shtojë më shumë përmirësime bazuar në reagimet e përdoruesve.

LinkedIn po shton gjithashtu një mjet që mund të rishikojë aplikacionet dhe CV-të e përdoruesve.

AI do të ofrojë reagime dhe sugjerime të personalizuara që mund të përshtaten për poste specifike pune.

Për më tepër, mjeti do të ndihmojë gjithashtu në përmirësimin e letrës motivuese duke ofruar rekomandime që mund të rishikohen dhe modifikohen manualisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Nikollë Camaj është propozua për nënkryetar të Kuvendit të Malit të Zi

Next Story

Ju prezantojmë Lil Grizzi, reperi në Angli që bën muzikë shqip

Latest from Lifestyle

Go toTop