Rifat Jashari: Është derdhur shumë gjak për liri – dhimbje s’ka, veç krenari

June 12, 2024

Përfaqësuesi i familjes Jashari, Rifat Jashari, është shprehu i lumtur me rastin e 25-vjetorit të Ditës së Çlirimit.

Jashari tha se për këtë ditë është derdhur shumë gjak, por sipas tij, ata gjak është paguar.

“Qysh më mirë, më i kënaqur nuk jam kanë kurrë qe e arritëm edhe çlirimin e Kosovës. Është derdhur gjak por është paguar ata gjak. Dhimbje s’ka veç krenari. Urime gjithë shqiptareve kudo qe janë”, ka thënë Jashari.

Sot në nderë të 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës, kuvendi ka mbajtur seancë solemne, ndërsa në sheshet qendrore të kryeqytetit kanë parakaluar ushtarët dhe policët e Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Филипче: Во новите тела на СДСМ ќе ги обединам сите компетентни и искусни кадри

Next Story

Ditën e Bajramit pritet të bëhen të ditur emrat e ministrave të Qeverisë së Re

Latest from Ballina

Go toTop