Miteva: LSDM po përpiqet ta pengojë zhvillimin dhe progresin në shtet

June 9, 2024

Zëdhënësja dhe deputetja VMRO-së, Marija Miteva u shpreh se partia e saj po ndërton konsensus për sistemin në shtet dhe zhvillimin e shtetit, të vetmit kundërshtarë të kësaj janë “fëmijët” e Zaevit, Venko Filipçe dhe Slavjanka Petrovska.

“Në vend se të mbajnë llogari ndaj qytetarëve, ata janë në garë në parti. Ndryshimet në Ligjin për organizimin e Punës së Organeve Shtetërore janë racionale dhe shumë të nevojshme, dhe këto ndryshime janë punuar me përfaqësues të BE-së dhe janë pjesë e IPA programit”, u shpreh Miteva.

Ajo shtoi se për dallim nga partia e saj, Filipçe dhe Petrovska vendosën karrierën para interesave të shtetit dhe dëshmuan se nga dita e parë LSDM po punon si ta ndalojë progresin e shtetit.

“Cili do të jetë kryetar partie do të pësojë disfatë për shkak se të gjithë kandidatët, duke përfshirë edhe Filipçen dhe Petrovskën janë aryeja për disfatën në zgjedhje”, tha Miteva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Sezoni i ri turistik në Strugë, me probleme të vjetra

Next Story

Германија со детална подготовка за случај на војна

Latest from Lajme

Go toTop