Orhan Murtezani do të jetë ministër i Integrimit Europian

June 7, 2024

Orhan Murtezani do të jetë Ministër i ri i Shoqërisë së Informatikë. Zëdhënësi i koalicionit VLEN nga rradhët e partisë Alternativa, Orhan Murtezani do të jetë Ministër i Euro Integrimeve në përbërjen e re qeveritare.

Nga atje thonë se Murtezani do të jetë kuadri i tyre në Qeveri dhe do të menaxhojë me Ministrinë e Euro Integrimeve të Maqedonisë së Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

14 vajza nën moshën 15 vjeçare u bënë nëna vitin e kaluar

Next Story

Riorganizimi i ministrive, në përmbajtje e jo vetëm në emra

Latest from Ballina

Go toTop