Italia/ Fuqia e 7 e Botës, aty ku mediat të lënë vertetë pa gjumë

June 5, 2024

Nga Dritan Haxhiraj

RAI 3 – Report hapi atë vijë qe ndryshon narrativën e nje debati te permasave planetare.

MIGRAZIONI.

Mediat e tjera te Fuqisë se 7 ne Botë, ato italiane po e ndjekin në këto orë.
Por kur këto Media te marrin ne dorë nuk dorezohen.
Nuk bëjn pakte, ose marveshje në emër te vlerave te Perëndimit.

Nje nga këto fakte në këto orë eshte kjo shifër ne kētë foto që vinë nga arkiva e Ministrisë Italiane ajo e Brendshme.

Ka nje shifër 46,43 Euro maksimumi dhe një shifer tjetër atë te 38,03 Euro që është minimumi.

Kjo êshtë kuota që i kushton Shtetit Italianë nje Migrantit çdo ditë.

Pra 46,43 Euro çdo ditë.

Vazhdojmë dhe ndjekim këtë argument.
Ne nje muaj vetëm nje person kushton mbi 1000 Euro e rrumbullakosa shifren per mos te krijuar panik.

Kjo eshte fatura e vitit 2020 për të gjitha Prefekturat e Italisë.

Mos kaloni këtë shifër shpenzimi, pra atë të 1000 Euro ne Muaj, për një Person.
Sot ne datē 05-06-2024 kjo shifër për Gjadër e Shëngjin ka arritur 5000 Euro për person.

Po,po e degjuat shumë mirë 5000 Euro.

Për 72 ore nga sot votohet ne Itali.
Votohet ne Europë.
Spektakli elektorale do te kaloj,Italia do te fiksoj këtë shifër 5000 Euro per person me ndihmen e Qeverisë Shqiptare.
Pra pyetja e madhe është kjo cfarë ka Gjadri më shumë se Bari?
Çfarë ka më shumë Shēngjini se Ancona?
5 herë më shumë për cfarë?
Sa do të arijē kjo shifër kur Shtetit Italiane nē Itali, ky migrantë i kushton 12 mijë Euro në Vitē.
Dhe në territorinë Italianë në Gjadër 60 mijë Euro?
Po 36 mijë në një vitë?
HOT( SPOT) ALBANIA.

🔸Në foto vlera Totale e shpenzimeve për Një Person në Qendrat Permanente Italiane, ne Territorin Italianë
Viti 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Formohet Komisioni Parlamentar për Sistemin Politik dhe Komisioni Legjislativo-Juridik

Next Story

Орданоски: ВМРО-ДПМНЕ пред себе има големи предизвици, очекувам да прави шоу програма со апсења и отворање истраги

Latest from Lajme

Go toTop