SPAK e vendosi nën hetim për 4 vepra penale, largohet nga detyra Ceno Klosi, Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve

June 4, 2024

Drejtori i Përgjithshëm i Tatim-Taksave, Ceno Klosi ka dhënë dorëheqjen nga detyra e tij. Mësohet se dorëheqja është dorëzuar gjatë paradites së sotme.

Ceno Klosi është një emër mjaft i lakuar në media dhe i denoncuar për fshehje të pasurisë dhe për shpërdorim detyrë. Zyrtari i lartë i Tatimeve, Ceno Klosi po hetohet nga SPAK për veprat penale të “korrupsionit”, “shpërdorimit të detyrës”, “mashtrimit” dhe “falsifikimit të dokumentave”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Burrë dhe grua rrahen mes vete, të dy marrin trajtim mjekësor

Next Story

Formohet Komisioni Parlamentar për Sistemin Politik dhe Komisioni Legjislativo-Juridik

Latest from Lajme

Go toTop