Venko Filipçe hyn në garë për lider të ri të LSDM-së

June 3, 2024

Ish-ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, ka bërë të ditur se ka vendosur të kandidojë për kryetar të LSDM-së, në zgjedhjet e ardhshme brenda partisë.

Ai vlerësoi se LSDM-ja është para një sfide të madhe dhe ndoshta po kalon momentet më të vështira që nga themelimi i saj. Është koha, thotë Filipçe, kur shumë mendojnë nëse LSDM do të mbijetojë dhe cila është e ardhmja e partisë.

“Unë besoj fuqimisht se humbja duhet të shërbejë si një katalizator i fuqishëm për ndryshim dhe rinovim.” Synimi im në katër vitet e ardhshme është rikthimi, reformimi dhe ngritja e LSDM-së në nivelin që meriton. Le të krijojmë një organizatë që do t’i shërbejë qytetarëve dhe do të jetë motor i përparimit shoqëror. Ne duhet të mësojmë nga e kaluara jonë, të heqim të gjitha të metat dhe të dalim më të fortë dhe më të bashkuar se kurrë më parë. LSDM gjithmonë ka qenë dhe mbetet shtyllë e demokracisë, drejtësisë dhe progresit. Një LSDM e fortë para së gjithash u duhet qytetarëve si korrigjues i politikave dhe drejtimit në të cilin po ecën vendi”, tha Filipçe.

Ai paralajmëroi se në periudhën e ardhshme do t’i përkushtohet diskutimeve dhe takimeve me anëtarë dhe simpatizues të LSDM-së, si dhe me një sërë individësh, grupesh dhe organizatash. Ai dëshiron të dëgjojë të gjitha mendimet dhe idetë që do ta ndihmojnë LSDM-në t’i kthehet rrugëve fituese dhe krenarisë së anëtarëve të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Fronti Europian të dielën mblidhet në Tetovë, ja detajet

Next Story

Kosovari ther me thikë bashkëshorten në Austri

Latest from Ballina

Go toTop