Fronti Europian të dielën mblidhet në Tetovë, ja detajet

June 1, 2024
Fronti Europian, përmes një postimi në rrjetet sociale ka njoftuar se ditën e diel në Tetovë me fillim në ora 13:00 ka thirrur mbledhje të përbashkët të organeve partiake të të gjitha partive.
Të nderuar,
* Anëtarë të Këshillit të përgjithshëm dhe Anëtarët e Kryesisë së Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së,
* Anëtarë të Këshillit Kombëtar të BDI-së,
* Udhëheqës dhe Anëtarë të Sekretariateve të BDI-së,
* Kryetarë të Degëvë të BDI-së,
* Kryetarë të Komunave dhe Këshilltarë Komunalë, nga rradhët e BDI-së,
* Deputetë, Ministra, Zëvendës Ministra dhe Sekretarë Shtetërorë, nga rradhët e BDI-së,
* Drejtorë, Zëvendës Drejtorë, anëtarë të bordeve drejtuese dhe mbikëqyrëse, nga rradhët e BDI-së
Ftoheni nesër, e diel (2 qershor 2024), me fillim në ora 13:00 në Pallatin e Kulturës në Tetovë, në mbledhjen e përbashkët të organeve partiake dhe përfaqësuese të Frontit Europian.
https://www.facebook.com/100064312886768/posts/pfbid032tge8N7VPzpuMEy3GoRa8Pc2tkVKQU3Hvjo5vas8qP1PWVKzPvgiY4uqDTTrcsv6l/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Lloga: Si i gënjejnë shqiptarët me funksionet që do marin, nga 8 do bien në 4 ministra

Next Story

Venko Filipçe hyn në garë për lider të ri të LSDM-së

Latest from Ballina

Go toTop