Një personazh shqiptar si Fatlum Morina

May 29, 2024

Kemi dëgjuar shpesh herë për të rinjë me origjinë nga Kosova e që jetojnë në Diasporë por që ja dalin në çdo drejtim. Personazhi ynë megjithëse e kemi parë shpesh herë me yje në foto edhe në shumë evente ai falë dashurisë për punën ka hapur në Zvicër një mini kompani me emrin e tij Morina që bën pastrimin dhe mirêmbatjet e banesave. Ai quhet Fatlum Morina me origjinë nga Kosova por që jeton në Zvicër dhe në foton që shihni shumë mirë mund të kishte qenë një model apo një artist por ka zgjedhur që familjen e veten ti sigurojë me djersën e tij një punë të tillë. Dhe Lumi siç e njohin të gjithë është krenar për këtë dhe na bën dhe neve të mendojmë se shqiptarët ia dalin kudo që janë e në çdo llloj fushe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Joao Felix kërkon të qëndrojë te Barça

Next Story

Ja në cilat komuna të Maqedonisë së Veriut do të ketë zgjedhje të parakohshme komunale

Latest from Lifestyle

Go toTop