Faton Ahmeti dhe Bujar Osmani në iftar me Forumin e Gruas në Tetovë!

Sekretari i Përgjithshëm i BDI-së njëherit edhe kandidat për deputet Faton Ahmeti i shoqëruar edhe nga kandidati për president Bujar Osmani sonte kanë qëndruar për iftar me Forumin e gruas të degës së Tetovës.

“Iftar i përbashkët me Forumin e Gruas në kuadër të Degës së Tetovës.

Falënderoj përzemërsisht organizatorët dhe pjesëmarrësit”, ka shkruar Faton Ahmeti në Facebook.

#bashkë #ForumiiGruas #JoRusisëPoEuropës