Burgu i Tetovës zbukuron parkun më mirë se sa komuna Qendrën e qytetit

Vazhdojmë me punë me nderë dhe përkushtim, kështu është shprehur drejtori i Burgut të Tetovës, Qefali Havziju.

Burgu i Tetovës zbukuron parkun më mirë se komuna e Tetovës, Qendrën.

Në ditët e kaluara në Burgun e Tetovës intensivisht është punuar në rregullimin dhe zbukurimin e oborrit.

Kjo ësht ajo që e bën frymën krijuese të punës së personave te dënuar në këtë detyrë ku gërshetohen lulet, dredhëzat dhe kopshtaria.

Ndryshe, me ardhjen në krye të këtij institucioni të drejtorit aktual Havziju, burgu ka ndryshuar komplet për të mirë.