Bekteshi: Fokusi jonë është zhvillimi ekonomik i vendit

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi i shoqëruar nga kandidati për president Bujar Osmani dhe nga ministri i Financave Fatmir Besimi zhvilluan takim pune me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri Perëndimore. Siç bëri të ditur ministri Bekteshi fokus i veçant gjatë diskutimit ka qenë zhvillimi ekonomik i vendit. Ndërkaq shton se disa nga kërkesat e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore do të merren si pika kyçe në platformën e BDI-së për zgjedhjet presidenciale dhe ato parlamentare.