Antony Joshua boksieri i madh bën shqiponjën, Sado Maksuti ja mëson

Besoj se e nijhni personazhin në foto, boksierin e njohur Antony Joshua ku vjen me duart duke bërë shqiponjë. E me të në foto shihen edhe dy miqtë e tij shqiptarë Sado Maksuti dhe Arben Ademi ( Pronari i Gisada Parfum). Po e vërtetë pasi në rrjetet e tija sociale të Sado që shquhet për evente entertetment ka postuar foto me boksierin e huaj dhe sic e shihni ai me duar ka bërë simbolin e shqiptarêve. Sado është i njohur për miqësinë që ka me emrat më të njohur botëror dhe pyesim se çfarë po bëjnë ata së bashku, ndonjë projekt ndoshta e kjo pritet të shihet dhe duke ndjekur “sadomaksuti” do ta kuptojmë.Ndërsa kujtojmë se boksieri botëror ka miliona ndjekës në rrjetin e tij social instagram dhe pas artistit Drake ai me krenari bën shqiponjën duke nderuar edhe miqtë e tij që i shihni në foto.