Artisti Isuf Lani gati në kohën e duhur për prohektin e rradhës

Ai është një artist që kohë pas kohë sjellë projekte interesante muzikore. Po flasim për Isuf Lani i cili patjetër që një temë të muajit të shenjtë do ta sillte pikërisht në këto ditë. E të premten e 22 marsit ai do të vijë me projektin ” Ramazani në gurbet” ku do ta publikojë me video. Mësojmë se Kreshnik Avdiu është kujdesur për tekstin dhe melodinë, mix dhe master është realizuar në studion e Lili Rama. Videoklipi është punuar me skenar nga vetë artisti e video punuar nga Islam Berisha dhe On Event. Ky projekt do të jetë i rradhës nga Isufi i cili ja ka qëlluar edhe me temën dhe ditët për ta publikuar.