Kryeministri Xhaferi shtroi iftar!

Kryeministri i vendit Talat Xhaferi sonte shtroi iftar për kryetarin e BFI-së, ministrat, zv.ministrat, drejtorët, e shumë funksionarë të tjerë të vendit, si dhe me të gjithë rektorët e Universiteteve në vend.

Xhaferi në një status në rrjetin social Facebook shkruan: “Është nder të jesh mikpritës në iftar, nder akoma më i madh është kur të ftuarit do e pranojnë ftesën për tu takuar dhe për të ndarë tryezën, ta ruajmë dhe kultivojnë traditën, miqësinë dhe të bëhemi njerëz më të mirë se ajo që jemi, të bëjmë vepra të dobishme për njerëzit në nevojë, sepse vetëm atëherë do të jemi vërtetë të lumtur, kur të gjithë përreth nesh do të ndajnë lumturinë me ne”.