Faton Ahmeti në iftar me Këshillat Vendor “Qendër”, “Sahat Mahalla” dhe “Gam-gam”

Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit Demokatik për Integrim Faton Ahmeti sonte ka bërë iftar me Këshillat Vendor “Qendër”, “Sahat Mahalla” dhe “Gam-gam”.

Ahmeti në Facebook shkruan se BDI do të vazhdojë të jetë afër aktivistëve dhe qytetarëve.

“Sonte kisha nderin të marr pjesë në iftarin e përbashkët me Këshillat vendorë “Qendër”, “Sahat Mahalla” dhe “Gam-gam”.
Bashkimi Demokratik për Integrim do të vazhdojë të qëndroj afër aktivistëve dhe qytetarëve, siç kemi qëndruar gjithmonë.
I falënderoj përzemërsisht organizatorët dhe pjesëmarrësit”, ka shkruar Faton Ahmeti – Sekretar i Përgjithshëm i BDI-së.
#bashkë #Qendër #SahatMahalla #GamGam
#JoRusisëPoEuropës