Pas takimit me OEMVP, Osmani shpalos shtyllën e dytë të programit të tij, që ka të bëjë me ekonominë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, mbrëmë nga takimi me OEMVP shpalosi njërën prej shtyllave të programit politik, që lidhet me çështjet ekonomike.

“I ftuar në Iftar nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perendimore.
Një nga shtyllat e programës time është inicimi i konsenzusit të gjërë për Marrëveshje kornizë të Ohrit tani për çështjet ekonomike”, ka shkruar ministri Osmani.

Shtylla e parë e programit të kandidatit shqiptar për president është formimi i një bordi ndërkombëtar, i përbërë nga NATO, SHBA dhe BE, të cilët do të duhet t’i certifikojnë bartësit e funksioneve publike.

https://www.facebook.com/share/p/GsTAw1sbTa11YKCV/?mibextid=CTbP7E