Ahmeti dhe Besimi në iftar me Këshillin vendor “Shkumbini”

Sekretari i Përgjithshëm i BDI-së Faton Ahmeti i shoqëruar nga ministri i Financave dhe njëherit shef i shtabit Fatmir Besimi sonte së bashku bënë iftar me Këshillin Vendor “Shkumbini”.

Ahmeti në rrjetet sociale shkruan: Iftar i përbashkët me Këshillin Vendor “Shkumbini”. Bashkimi Demokratik për Integrim është familje e madhe ku secili e gjen veten brenda saj.

Falënderoj përzemërsisht organizatorët dhe pjesëmarrësit.

#Bashkë #JoRusisëPoEuropës #Shkumbin

https://www.facebook.com/photo?fbid=849669810504035&set=pcb.849673627170320