Osmani për iftar në Gostivar

Kandidati i BDI-së për president të shtetit, Bujar Osmani sonte në Gostivar.

Ministri Osmani në rrjete sociale ka nxjerrë pamje nga Gostivari, ku ka marrë pjesë në iftarin e organizuar nga Forumi i Gruas së BDI-së Dega Gostivar.

“Bashkë me Valbonën ishim të nderuar të jemi pjesë e Iftarit me forumin e gruas të degës së Gostivarit bashkë me Kryeministrin e vendit dhe kryetarin e degës Valdetin. Faleminderit Arta dhe Vjollca dhe shefit të shtabit Nexhati Jakupi”, ka shkruar në fb Osmani.