Agron Dedivanaj vëzhgon nga afër punimet në gjimnazin e Tuzit

Kryetari i shoqatës “Jehona e Malësisë” Agron Dedivanaj javës së kaluar ka qëndruar në vendilindje në Malësi ku ka realizuar një sërë  takimesh ndër ta dhe me drejtorin e gjimnazit të Tuzit, Sehad Lulanaj, ku së bashku kanë shikuar nga afër ecurinë e punës dhe realizimin e një proekti shum të rëndësishëm për Malësinë.

Proekti për modernizimin dhe përmirsimin e kushteve gjithmonë në të mirë të rinisë në gjimnazin e Tuzit u mundësua nga Shoqata ” Jehona e Malësisë” nëpërmjet donatorëve të ndryshëm të cilët dhanë mbështetjen e pa rezervë për mbështetjen e këtij proekti.

“Modernizimi i gjimnazit është vetëm njëra nga investimet e mëdha që po planifikojmë në vendlindjen tonë dhe besojmë se shumë shpejt pas realizimit të këtij projekti të  do t’i hapim dyert edhe për projekte të tjera.
Investimi në dije dhe arsim është investimi më i mirë për të ardhmen dhe jemi të sigurt se fëmijët tanë të edukuar dhe me arsimim shëmbullor, në kushtet më bashkëkohore, do të jenë çelësi i suksesit, progresit dhe përparimit të atdheut dhe kombit tonë, ka shkruar Dedivanaj ku njëherit ka falenderuar përzemërsisht donatorët për mbështetjen e këtij proekti, ku ka publikuar dhe listën e tyre .

Ja postimi i plotë:

Gjatë vizitës në vendlindje, patëm rastin që së bashku me drejtorin e gjimnazit të Tuzit të shikojmë ecurinë e deritanishme të punës dhe dalëngadalë të përfundojmë një projekt të madh që do të përmirësojë procesin arsimor në Malësi. Shoqata jonë “Jehona e Malësisë” falë donatorëve (lista është si më poshtë), dhuruan 40.000 dollarë për përmirësimin e kushteve dhe modernizimin e gjimnazit, në mënyrë që të rinjtë tanë të mësojnë në një mjedis të sigurtë dhe të avancuar.
Modernizimi i gjimnazit është vetëm njëra nga investimet e mëdha që po planifikojmë në vendlindjen tonë dhe besojmë se shumë shpejt pas realizimit të këtij projekti të  do t’i hapim dyert edhe për projekte të tjera.
Investimi në dije dhe arsim është investimi më i mirë për të ardhmen dhe jemi të sigurt se fëmijët tanë të edukuar dhe me arsimim shëmbullor, në kushtet më bashkëkohore, do të jenë çelësi i suksesit, progresit dhe përparimit të atdheut dhe kombit tonë.
Shfrytezojmë rastin që të faleminderojmë ata qe e mundesua këtë investim në të ardhmen tonë, Faleminderit!
Anton Gojcaj $500
Vasko Perkaj $500
Pjeter Stanaj $1,000
Anton Sinishtaj $1,000

Marash dhe Pretash Gojcaj $500
Mark Kola Gojcaj $500
Gjon Perkaj $500
Gjoko Perkaj $500
Artan Gjelaj $500
Nikolle Bojaj $ 500
Gjon & Palok Berishaj $1,000
Zef Pjeter Dedvukaj $1,000
Frank Gjinaj $500
Leon Kola Gjolaj 5,000 euro
Mark N Lulgjuraj $1000
Vilson Lulgjuraj $ 500
Nik Lulashi Gojcaj $500
Patrik Ivezaj $300
Luigj Rroku Lulajuraj $500
Robert and Agron Lulgiurai $1,000
Tome & Viktor Lulgjuraj $2,000
Tom Kolcaj $300
Gjergi Zefi Dedivanaj $1,000
Zef Deda Dedivanaj $500
Mark Gjergji Berishaj $1,000
Ilir Marku Gjokaj $1,000
Ded Danny Dedvukaj $1,000
Agron Dedivanaj $1,000
Vilson Sinishtaj $1,000
Luc Deda Lulgjuraj $500
Viktor Patushaj $7,500
Pjeter Marku Juncaj $200
Vasel Marashi Perkaj $500
Nikoll Marku Lucaj $200
Lek Zefi Dukaj $200
Anton Doda Dukej $200
Dod Ivanaj $500
Marash Micakaj $300
Zef Marashi Juncaj $200
Anton & Viktor Micakaj $500
Zef, Leon dhe Robert Berishaj $1,000
Dode Kolcaj $500
Agron Sylvia Dedivanaj