Gazetari Nevrij Ademi shpalos lajmin e madh bëhet pjesë e medias më të re në vend SYRI.MK

Gazetari Nevrij Ademi ka bërë të ditur sot se ai nga sot do të udhëheq me median më të re në vend SYRI.MK ai nëpërmes një statusi në FB ka bërë të ditur planet e tij ndërsa ka nënvizuar se me TS do të mbetet në bashkëpunim

Ja statusi i tij i plotë

Të nderuar Miq
Nevrij Ademi në bashkëpunim me ju theu çdo tabu, rrënoj çdo pengesë dhe shkatroi çdo tentim për dështim. Gjurmët e lënë në Gazetari zgjuan nga gjumi shumë të tjerë të cilët e pranojnë ose jo, po ecin rrugës sonë andaj me nder dhe kënaqësi të veçant dua të ju informojë që nga tani e tutje juve po ju shtohet një dritare realiteti. Tetovasot do të vijoj të mbetet shtëpia ime me të cilën morra guximin për të hapëruar dhe për të mos u kthyer prapa në asnjë mënyrë gjegjësisht që me mbështetjen e Rami Mislimi arritëm të tregojmë se ne nuk bëjm dallimi e këtij ose e atij, është me atë apo me këtë, ne u bëmë zëri kritik i qytetarit dhe kritikuam çdo parregullsi duke filluar nga bizneset e zeza në shumë drejtori shtetërore e deri në katrahurën që ka kapluar Komunat e vendit. Andaj nga sot Syri.mk do të jet pranë jush ashtu siç do të vazhdoj të jetë edhe TetovaSot sepse tek ne lajmi është i pari.
Ndiqni WWW.SYRI.MK dhe TETOVASOT.COM se ne nuk krijojmë hapa, të tjerët vetëm ndjekin ka shkruar ADEMI në fb