Drejtori Festim Halili: Maqedonia e Veriut 12 vende më lartë për inovacion

Drejtori i Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Festim Halili ka njoftuar se ka arritur një lajm i bukur sa i përket rangimit të vendit në fushën e inovacionit.

Me punë e përkushtim të përbashkët arrihen rezultatet e mira. Jemi krenar që për herë të parë vendi ynë ngjitet lartë në listën e rangimit të shteteve në bazë të inovacionit nga organizata botërore Global Innovation Index!

❗️Lajm i bukur. Me punë e përkushtim të përbashkët arrihen rezultatet e mira. Jemi krenar që për herë të parë vendi ynë ngjitet lartë në listën e rangimit të shteteve në bazë të inovacionit nga organizata botërore Global Innovation Index.

https://www.facebook.com/photo?fbid=955342539489546&set=pcb.955342582822875