“Vendosa ska fjalë”, Sylejman Bajramit e nis mbarë me baladë

Me tekst nga Hysni Klinaku dhe muzikë nga Shaban Isenaj, këngëtari kosovar Sylejman Bajrami vjen me baladën të cilën e ka titulluar “Vendosa ska fjalë”.

Këtë projekt ai e ka realizuar edhe me videoklip që ja ka përshtatur bukur mirë këngës.

Balada e mrekullueshme është pëlqyer dhe pritur mjaftë mirë nga publiku shqiptar ndërsa vokali i këngëtarit Bajrami e ka bërë edhe më të mirë projektin.

Ndonëse ky nuk do jetë projekti i vetëm për këtë vit, pasiqë këngëtari Sylejman Bajrami do të sjellë edhe më shumë projekte por gjatë sezonave është shumë i angazhuar në dasma dhe ahengje të ndryshme familjare.