“Jemi nda”, një projekt i ri nga Nimi

February 17, 2024

Me një produksion të Nurteel, video nga A Films dhe producent ekzekutiv Labinot Nuraj me të cilin ai ka nënshkruar edhe marrëveshje bashkëpunimi ku Nuraj tashmë njihet si një nga menaxherët më të suksesshëm të skenës shqiptare.

Këngëtari Nimi e fillon vitin me një këngë të mrekullueshme të titulluar “Jemi nda”.

Nimi deri më tani ka publikuar shumë projekte të cilat janë pritur shumë mirë nga publiku shqiptar.

Ai nuk do të ndalet me kaq, pasiqë këtë vit do të sjellë edhe shumë projekte të reja.

Kjo këngë e rikthen tek publiku pas festave të fundvitit.

Projekti është publikuar tek kanali i Faber Media dhe deri më tani është klikuar mjaftë dhe dëgjuar nga mbështetësit e tij.

Previous Story

“Vendosa ska fjalë”, Sylejman Bajramit e nis mbarë me baladë

Next Story

Drejtori Festim Halili: Maqedonia e Veriut 12 vende më lartë për inovacion

Latest from Lifestyle

Go toTop