Festim Halili në Uashington takon kongresmenët Sessions, Mann dhe Self: Jemi me fat që kemi aleat SHBA, do vazhdojë të mbetet e pacënuar në vazhdimësi

February 1, 2024

🇺🇸🏛️ Në Kongresin Amerikan takuam shumë personalitete të rëndësishme të vendimarrjes. Në takimin me Kongresmenin Pete Sessions, me të cilin ndamë çështje me interes për vendin tonë dhe partneritetin strategjik. Jemi me fat që kemi aleat Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe kjo do të vazhdojë të mbetet e pacënuar në vazhdimësi.

⭕️ Njëherit, takova dhe kongresmenët Tracey Mann dhe Keith Self, me të cilët diskutuam për zhvillimet e fundit në vend dhe rajon. Revolucionet teknologjike janë adut kryesor i SHBA-ve dhe bashkëpunimi në këtë fushë është i domosdoshëm në të gjitha sektorët.

Njëherit, në konferencën e organizuar në Kongres, u trajtuan temat aktuale politike dhe zhvillimore.

Pavarësisht sfidave që ka vendi ynë, SHBA ka qenë gjithmonë prezent për të na ndihmuar përmes programeve të shumta zhvillimore dhe integruese 🤝

Previous Story

Vjen me projekt të ri, Nora Muçaj publikon baladën Lotët me ti ble..

Next Story

Artistja Antigona Bajrami me një gjetje shumë interesante tregon për ditëlidjen e saj, por duket si një yll

Latest from Ballina

Go toTop