Festim Halili për vizitë në Uashington tek Lutjet e mëngjesit takon ftuesin e çmimit Nobel, David Beasley

January 30, 2024

Festim Halili nga BDI po qëndron për vizitë në Uashington me ftesë të autoriteteve amerikane për të marrë pjesë në Lutjet e mëngjesit.

Atje, ai e ka takuar ftuesin e çmimit Nobel, David Beasley.

Në Washington, të parin që takuam është miku im i vjetër z. David Beasley, fitues i çmimit Nobel për Paqe dhe mik i madh i kombit dhe vendit tonë.

Ai ka ndihmuar shumë në rajonin tonë. Ka qenë guvernator i Kalifornisë dhe drejtor i WPF.

Bashkëbiseduam për shumë mundësi progresi për shoqërinë dhe vendin tonë.

https://www.facebook.com/photo?fbid=943625043994629&set=pcb.943625097327957

Previous Story

Zëvendës drejtori i Parkingjeve – Shkup, Bejtulla Saiti ndanë vendime të reja: Rrisim përfaqësimin e shqiptarëve

Next Story

Ratkoceri: Bujar Osmani në çdo takim, formal e joformal, e ka çështjen e Kosovës

Latest from Lajme

Go toTop