Arta “godet” Sarën: A mendon se Bardhi është mëngjes i lehtë për tu ngrënë

/

“Romanca” e Bardhit dhe Sarës po vazhdon të komentohet në shtëpinë e BBVA. Të shumtë nga banorët mendojnë që romanca e tyre nisi si pasojë e nominimit të Sarës, dhe të cilën kjo e fundit po e shfrytëzon nisjen e romancës dhe afirmitetit me Bardhin që ti shpëtojë nominimit.

Natën e sotme në shtëpi u organizua konferencë për të nominuarit me pyetje të ndryshme nga banorët e tjerë.

Ka qenë Arta ajo që ka “thumbuar” Sarën duke i bërë pyetjen se: A mendon se Bardhi është mëngjes i lehtë për tu ngrënë”.
Nga ana tjetër Sara i është përgjigjur duke thënë se shprehja e saj “ju ha për mëngjes” nuk është dedikuar për të gjithë banorët, në këtë rast as për Bardhin.

Ndërkohë Arta nuk e cilësoi si përgjigje korrekte nga pyetja që bëri ajo për Sarën.