Sekretariati për Punë dhe Politikë Sociale në BDI mbajti takimin e fillimvitit, u diskutuan planet për programin e 4 viteve të ardhshme

January 15, 2024

Sekretariati për Punë dhe Politikë Sociale në kuadër të Bashkimit Demokratik për Integrim, dje ka organizuar takim konstruktiv.

Sipas informacioneve të publikuara për opinionin, në këtë takim të fillimvitit janë diskutuar ide dhe punë që duhet realizuar në 4 vitet e ardhshme, me qëllim mbarëvajtjen e të gjitha proceseve në shtet.

Njoftimi i plotë:

Sot Sekretariati për Punë dhe Politikë Sociale në kuadër të partisë sonë BDI organizoi një takim konstruktiv.

Në këtë takim pjesëmarrësit diskutuan ide të shumta si dhe realizimi i tyre në 4 vitet e ardhshme.

Takimi përfundoi me ndarjen e ideve progresive për përmirësimin e sistemeve në shtet, si dhe me një konkluzion të përbashkët se secili prej të pranishmëve si palë relevante të interesit ka për qëllim mbarëvajtjen e të gjitha proceseve në shtet.

https://www.facebook.com/armend.arsllani.7/posts/10211288091033948?ref=embed_post

Previous Story

Zëvendës drejtori Asani në Panel diskutimin në kuadër të fushatës: E ardhmja europiane, më afër se kurrë

Next Story

KRSKRR: Kujdes nga vozitja në kushtet me borë dhe akull në rrugë

Latest from Lajme

Go toTop