Ekskluzive/ Ilir Memeti drejtor i ri i M-NAV

January 9, 2024

Qeveria ka zgjedhur që Ilir Memeti të jetë drejtor i ri i Këshillit Drejtues të M-NAV. Sapo ka përfunduar mbledhja e Qeverisë, e cila u mbajt pas zhvillimeve në M-NAV për çka sindikata e pavarur e punonjësve në Agjencinë e Fluturimeve Civile i kërkoi Qeverisë që të shkarkohet udhëheqësia aktuale.

“Qeveria vendosi t'i rekomandojë Këshillit Mbikëqyrës të Shoqërisë Aksionare shtetërore për kryerjen e veprimtarisë së ofrimit të shërbimeve në navigacion ajror (M – NAV) SHA Shkup, që të shkarkojë Fahrudin Hamidin dhe Ljube Stamenkovskin, ndërsa për anëtarë të Bordit Drejtues të zgjedhë Ilir Memedin dhe Milan Koraç” – thonë nga Qeveria.

Previous Story

Eraldi vjen në ‘Mars’

Next Story

Ja cila e shoqëroi personazhin e njohur LUDO JK në Dubai!

Latest from Lajme

Go toTop