Artistja Mira Janji e mbyll me fitore vitin që lame pas

E angazhur dhe me plot projekte muzikore e ftuar kudo në vitin që lamë pas. Fjala është për artisten e shkolluar në muzikën shqiptare Mira Janji ku qershia mbi tortë ishte dhe çmimi “Grand Prix the Best 2023” që u mbajt më median më serioze në Kosovë siç është RTV21. E natyrusht se ajo ndjehet e luntur dhe e plotësuar për një super sukses në mbylljen e vitit të kaluar dhe plot dëshira e përkushtim pse jo edhe projekte të tjera që ndjekësit e saj presin e këngëtarja me zërin e fuqishëm është gati ti sjellë ato në vitin që sapo ka trokituar 2024. Por kur do të jetë projekti i saj i parë për këtë vit duhet të presim dhe pak.