Mexhiti – Aliu, premtojnë digjitalizimin e Shëndetësisë publike

January 4, 2024

Ministri i shëndetësisë së RMV, Fatmir Mexhiti sot ka takuar ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratë, Azir Aliun me të cilin bashikëbiseduan për digjitalizimin e shëndetësisë në RMV.

Me ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Azir Aliu, diskutuam për dixhitalizimin e shëndetësisë publike. Po krijojmë udhërrëfyes bashkëkohor drejt qasjes në kujdesin shëndetësor përmes teknologjisë. Bashkarishtë ndërtojmë një të ardhme të shëndetshme dhe të sigurtë dixhitale.

Previous Story

Zëvendës drejtori Asani: Rritja e të hyrave nga Dogana dhe projekte të reja në vlerë prej 30 milionë euro

Next Story

Artistja Mira Janji e mbyll me fitore vitin që lame pas

Latest from Lajme

Go toTop