Drejtori Deari numëron sukseset e M-NAV për vitin 2023

Pas shumë #analizash #financiare, Viti i Ri 2024 në kompaninë ku bëhet zhurma e madhe M-NAV, fillon me një plan financiar më të madhin në historinë e ekzistimit të kësaj kompanie, edhe atë me një buxhet prej:

✈️1.407.358.866 Den
✈️22.883.884 milion Euro
✈️Një rritje prej 14.56 % krahasuar me vitin 2023.

❗️Opinion/ #qytetarët duhet të jetë në dijeni edhe të këtyre të dhënave, përtej shumë të tjerave:

✈️Rritje e rrogave prej 10 % për kontrollorët nga shtatori i viti 2023, dhe 5 % nga janari i vitit 2024, dhe 5 % shtesë nga qershori (20 %)
✈️Rritje e rrogave prej 10 % për personelin teknik nga shtatori i vitit 2023, dhe 5 % nga janari i vitit 2024 (15%)
✈️Rritje e rrogave prej 7 % për administratën nga shtatori i vitit 2023, dhe 4 % nga janari i vitit 2024 (11 %)

❗️Pa diskutim, ky vit që lëmë pas 2023 dhe ai që vjen, 2024 janë vitet historike të suksesit më të madh në historinë e kësaj kompanie!
❗️Veç mund ta imagjinoni për çfarë rritjesh bëhet fjalë!
❗️Nuk duhet bërë zhurmë aty ku ka suksese!
❗️Faleminderit shumë të gjithë stafit që kontribuan në suksesin e madh të familjes M-NAV!

❗️QOFTË VIT I MBARË, 2024