Klubi i Kickboksit Wolf përmbyll me shumë suksese vitin 2023

December 30, 2023

Klubi i Kickboksit Wolf ka përmbyllur vitin me sukses. Pjesëmarja e fundit në Vlorë Vlorë të Shqipërisë me 3 fitore edhe atë Alban Sherifi mori vendin e parë në K1 në moshë të rritur kurse Adian Sulejmani dhe Ron Sulejmani, të dy vëllezër morën vende të para në disciplinën lowkick. Në anën tjetër trajneri Hatip Murtezani shprehet i kënaqur me rezulatet e vitit që lamë pas premtohet edhe më shumë se vitin e ardhshëm do kenë edhe më shumë rezultate.

Previous Story

Drejtori i Fondit shëndetësor, Abduramani: Siguruam 1.5 mln euro për Spitalin Klinik të Tetovës

Next Story

BDI: Askush mbi ligjin, të veprohet sipas ligjit për çdo individ

Latest from Sport

Go toTop