Drejtori Asani: Vitin 2023 në Klinikën për Kirurgji të fëmijve e përmbyllim me hospitalizim të 4965 fëmijëve dhe 1986 operacione të suksesshme

December 30, 2023

Klinika Universitare për Kirurgji të fëmijve po përmbyll vitin 2023 me 4965 fëmijë të hospitalizuar, 1986 nga ata të operuar.

Lajmi bëhet i ditur nga drejtori Elmedin Asani, i cili shpreh faleminderime për kolektivin për punën dhe shërbimin ndaj klientëve.

“Jam falemenderues për të gjithë kolektivit për punën dhe shërbimin ndaj qytetarve tanë. Rikthyem buzëqeshjen në 4965 familje”, shprehet Asani.

Nga numri i përgjithshëm prej 4965 pacientëve të pranuar dhe egzaminuar,132 pacientë kanë qenë nga rajoni i Gostivarit.

Previous Story

Në një pjesëmarrje masive/ Festim Halili: Reçica e Vogël 1 zgjodhi Saqip Lokin për kryetar të Forumit Rinor

Next Story

A jeni gati për një super talent si Gjon LR?

Latest from Lajme

Go toTop