Festim Halili: Në Xhermë kryetar të Forumit rinor zgjodhëm Shkëlqim Rushanin kurse Lulzim Ismailin në Çarshi të Epërme

Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Sot është mbajtur Kuvendi zgjedhor i Forumit rinor në nëndegën Xhermë ku kryetar është zgjedhor Shkëqim Rushani dhe Çarshi e Epërme ku kryetar është zgjedhur Lulzim Ismaili.

🗣 Zëri i rinisë sonte jehoi në fshatin Xhermë dhe në Çarshi të Epërme, ku në kuvendet zgjedhore, për kryetar të forumit rinor në:
✅️ Në Xhermë u zgjodh Shkëlqim Rushani
✅️ Në Çarshi të Epërme u zgjodh Lulzim Ismaili
⭕️ BASHKË NDËRTOJMË TË ARDHMEN

https://www.facebook.com/photo/?fbid=922356226121511&set=pcb.922356922788108