Grubi uron Ditën e Arsimit në Gjuhën Turke

Zëvendës kryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrdhënie Ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi sot ka uruar komunitetin turk me rastin e shënimit të Ditës së mësimit në gjuhën e tyre amtare.

Uroj sot të gjithë bashkëqytetarët tanë të komunitetit turk me rastin e shënimit të Ditës së mësimit në gjuhën e tyre amtare.

Themelet e përparimit të një kombi qëndrojnë mbi përpjekjet e tij të vazhdueshme për të trasuar rrugën e dijes dhe për të emancipuar brezin e ri të jetë i gatshëm t’ju shërbejë idealeve të përparimit dhe të mirës së përgjithshme.

Askush nuk guxon të kufizojë këtë të drejtë, është obligim njerëzor respekti i ndërsjelltë për vlerat identitare dhe garancë e vetme e përparimit të përbashkët.

21 Aralık Türkçe Eğitim Bayramı Kutlu Olsun!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=909286460560873&set=a.262689901887202