Grubi: Mbështetje për 33 shoqata joqeveritare

Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi ka njoftuar se sot në seancën e Qeverisë kanë kaluar vendimin mbi mbështetjen për 33 shoqata joqeveritare.

Përkrahim veprimtarinë e sektorit civil në shërbim të së mirës së përgjithshme!

Në seancën e Qeverisë miratuam vendimin sipas të cilit 33 organizatave joqeveritare ju ndahen nga 600.000 denarë për realizimin e projekteve me të cilat kanë aplikuar në thirrjen e shpallur publike për mbështetje financiare nga Ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive.

Ju uroj punë të mbarë shoqatave të përzgjedhura dhe realizim dinamik të projekteve të tyre nga fusha të ndryshme.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=908289843993868&set=a.262689908553868