Ekskluzive: Kjo është banorja e radhës që pritet ti bashkohet Big Brother VIP Albania 3

/

Big Brother VIP Albania, është shumë pranë nisjes me sezonin e tretë. Tashmë kemi edhe datën zyrtare, 13 Janari është data e nisjes së spektaklit.

Banorët VIP që priteti ti bashkohen shtëpisë më të famshme janë: Graciano Tagani, Endrik Beba, Alfio Rrotani, Albi Nako, Le Fazan, Bardhi, Cubi Metka, Fation Kuqari Ksenja Shoshaj dhe Meri Shehu.

Mirëpo listës së banorëve VIP i shtohet edhe një banore tjetër. Thumb.mk nga burime të sigurta merr vesh që këngëtarja e njohur Arta Kabashi do të jetë banorja e rradhës që i bashkangjitet shtëpisë së Big Brother VIP Albania 3.