Ambasada e Maltës ndanë dhurata për fëmijët tek Klinika për sëmundje të fëmijëve, priten nga drejtori Jahiji

Drejtori organzativ në Klinikën për sëmundje të fëmijëve, Arkin Jahiji sot ka pritur në takim përfaqësues të ambasadës së Maltës të cilët kanë ndarë dhurata për fëmijët të cilët janë të shtuar në spitaë, me rastin e festave të fundvitit.

Sot, në Klinikën Universitare për sëmundjet e fëmijëve, përfaqësuesit e Ambasadës së Maltës u ndan dhurrata fëmijëve të cilët janë të shtruar në klinikë për shërrim
Gëzim dhe lehtësim për fëmijët

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10231309565870195&set=pcb.10231309568910271