Xhaferi: Unë besoj tek rinia, gjithmonë është nder të jemi krah sukseseve të juaja

Në manifestimin e rinisë së Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë, pjesëmarrës ishte sonte dhe kryeparlamentari, Talat Xhaferi.

Xhaferi përgëzoi rinistët tetovarë për fillimin e procesit zgjedhor të kësaj dege, duke iu uruar suksese të gjithë pjesëmarrësve.

“Kënaqësi që sonte jemi bashkë, në këtë organizim të Forumit Rinor në Tetovë. Uroj shumë suksese dhe unë ju them se besoj në ju. U pafshim gjithnjë e më shpesh drejt sukseseve të reja”, deklaroi Xhaferi.