Përçahet partia e Arjanit Hoxhës ende pa u themeluar mirë

Ish funksionari i Lëvizjes BESA, Valon Bela i cili kohë më parë ju bashkëngjit Partisë Demokratike Evropiane të Arjanit Hoxhës ka njoftuar se, së bashku me grupin themelues të partisë, kanë vendosur të ndërpresin të gjitha aktivitetet politike në PDE. Kjo Lëvizje e Belës, parqet një goditje të madhe për Arjanit Hoxhën, i cili tani më po mbetet pa njërin ndër themeluesit kryesor të partisë.

“Informojmë të gjithë qytetarët se ndrëpresim unanimisht veprimtarinë politike në Partinë Demokratike Evropiane. Shkelja e parimeve, mungesa e transparencës, llogaridhënies dhe keqmenaxhimit me strukturat partiake ishin disa nga shkaqet për këtë vendim. Në foto, themelues të PDE, përfaqësues të Grupit Inicues dhe koordinatorë nga komunat përkatëse, anëtarë të forumit të gruas, këshilltar komunal, aktivist dhe kolegë të respektuar”, ka shkruar Bela.