25 vite pa Mujë Krasniqin dhe 41 bashkëluftëtarët e tij/ Ahmeti: Rënia e tyre ishte dhimbje që u bë obligim për jetësimin e amanetit që e lanë

December 14, 2023

Kryetari i BDI Ali Ahmeti sot në 25 vjetorin e rënies së Mujë Krasniqit dhe 41 bashkëluftëtarët e tij i ka kujtuar duke thënë se rënia e tyre ishte dhimbje që u bë obligim për jetësimin e amanetit që e lanë.

25 vite më parë që Kosova jonë të qëndrojë e pathyeshme përballë barbarisë do të jepnin jetët Komandanti i Brigadës 113 të Zonës Operative të Drenicës, Mujë Krasniqi dhe 41 bashkëluftëtarët e tij.

Lajmi për rënien e tyre asokohe ishte dhimbje e madhe për të gjithë ne, por shpejt do të bëhej kushtrim lirie e obligim për jetësimin e amanetit që e lanë.

Sot trupat e tyre prehen të qetë në tokën e lirë të Kosovës, të ujitur me gjakun e tyre të pastër.

Lavdi e përjetshme Komandant Mujë Krasniqit, bashkëluftëtarëve të tij dhe të gjithë dëshmorëve të kombit!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=895909625236494&set=a.465898708237590
Previous Story

Mislimi: IRI amerikan zbulon se Lëvizja BESA nuk tregon se nga financohet

Next Story

10 vjet FIZHT/ Halili: Të hapur ndaj risive dhe ndryshimeve

Latest from Ballina

Go toTop