Intervista/ Flet këngëtari Lorik Selmani: Ja si po e përmbyll këtë vit, surprizat do vazhdojnë dhe në 2024

December 13, 2023

Një këngëtar shumë i dashur i skenës shqiptare, një nga vokalet më të mira që dëgjon publiku, një emër shumë i kërkuar gjithandej, është ky Lorik Selmani i cili nuk ndalet, nuk është ndalur këtë vit e as nuk do të ndalet dhe në vazhdim. Në një mini intervistë këngëtari Selmani flet se si po e përmbyll këtë vit dhe projektet që i ka në vijim.

Si ka ecur ky vit?

Ky vit për mua do të mbahet në mend, ka qenë një vit shumë i suksesshëm.

Sa projekte ke relaizuar?

Këtë vit kam realizuar gjithësej një album me balada, këngë të vjetra të ripërpunuara dhe tre këngë të reja me videoklip.

Si do e permbyllesh vitin si ne aspektin profesional po edhe ne ate privat?

Vitin do e përmbyll me një projekt që kam dashur ta bëj qe disa vite e tash jam duke punuar dhe besoj që do e përfundoj deri në fund të këtij viti, është një kolazh i këngëve rreth 30-40 min që po e pres me padurim ta ndaj me ju.

Surprizat per fundvit?

Surprizat mbeten surpriza (qesh).

Po me çka do e fillosh 2024?

Vitin 2024 do të ketë shumë projekte të reja, këngë dhe bashkëpunime nuk do të ndalemi së punuari.

Urime viti 2024 për juve dhe për krejt shqiptarët kudo që janë lus ta keni shëndetin dhe të gjitha të mirat në familjet tuaja, suksese pa fund.

Previous Story

Ardit Jakupi zgjidhet kryetar i Forumit rinor të BDI për nëndegën Jashtë Vardarit në Tetovë

Next Story

Jakimovski zbulon gënjeshtrat e VMRO-së: Ndërtesat në “Alumina” do të jenë si në Dubai, Çikago e Vjenë!

Latest from Lifestyle

Go toTop