Ardit Jakupi zgjidhet kryetar i Forumit rinor të BDI për nëndegën Jashtë Vardarit në Tetovë

December 12, 2023

Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Sot është mbajtur Kuvendi i parë zgjedhor i Forumit rinor në nëndegën Jashtë Vardarit, ku kryetar është zgjedhur Ardit Jakupi.

Sonte, vazhduam me kuvendin zgjedhor në këshillin vendor Jashtë Vardari, ku për kryetar u zgjodh Ardit Jakupi.
Kryetarit, kryesisë dhe delegatëve të zgjedhur ju urojmë shëndet dhe punë të mbarë në fuqizimin e rinisë.
Bashkë ndërtojmë të ardhmen.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10161853603451833&set=pcb.10161853555441833

Previous Story

A mund ta zbehin namin historik të kryeministrit të parë shqiptar, ata që mendojnë njëjtë si “Levica”?

Next Story

Intervista/ Flet këngëtari Lorik Selmani: Ja si po e përmbyll këtë vit, surprizat do vazhdojnë dhe në 2024

Latest from Lajme

Go toTop