Zidan Veliu zgjidhet kryetar i Forumit rinor të BDI për nëndegën Reçicë e Madhe në Tetovë

December 11, 2023

Zgjedhjet për Forumin rinor të BDI në degën e Tetovës tashmë po hynë në një fazë të rëndësishme pas një konsulte dhe takikmi në çdo Këshill vendor në kuadër të kësaj partie që në degën e Tetovës e kryeson nënkryetari i degës, Festim Halili.

Sot është mbajtur Kuvendi i parë zgjedhor i Forumit rinor në nëndegën Reçicë e Madhe, ku kryetar është zgjedhur Zidan Veliu.

✅️ Sonte, në një atmosferë të shkëlqyer u mbajt kuvendi zgjedhor me forumin rinor të Reçicës së Madhe.
⭕️🗣 Me votim unanim nga të gjithë të rrinjtë, kryetar u zgjodh Zidan Veliu.
🗣 Kryetarit, Kryesisë dhe delegatëve të porsazgjedhur u urojmë suksese dhe mbarësi në aktivitetet e politikave rinore.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10161852152051833&set=pcb.10161852152726833

Previous Story

Si shkon procedura dhe kur do të zgjidhet kryeministër? Flet Talat Xhaferi

Next Story

Deputeti shqiptar i LSDM-së, kundër paraleles shqipe në Çashkë

Latest from Lajme

Go toTop